Carte de oaspeti / Recomandari

Image

Doamne, mamici sau fiice, aflate in ipostaza generatiei, sadwich, preocupate de ingrijirea copiilor sau a unui membru senior al familiei in lipsa lor de acasa, cu care am colaborat pentru a gasi “ajutorul  acasa” de care au avut nevoie, bona, menajera sau ingrijitoare pentru varstnici/bolnavi, ne impartasesc experienta lor de colaborare. Le multumim anticipat pentru pentru aprecieri si le ramanem alaturi de cate ori vor avea nevoie de un sprijin profesionist in selectie.

8 thoughts on “Carte de oaspeti / Recomandari

  1. Buna ziua!

    Vreau sa multumesc agentiei “Azaleea” pentru profesionalismul si sprijinul acordat in a imi gasi bona potrivita pentru baietelul meu de doi ani si jumatate. Eram intr-o situatie critica, sa nu zic disperata. In plus, nici cerintele mele nu au fost chiar cele mai simple. Pentru a fi sigura ca va gasi pe cineva care sa se potriveasca tuturor criteriilor mele, doamna Popovici mi-a sugerat ca o perioada sa am o bona ocazionala, care sa imi permita sa imi desfasor activitatile profesionale si care sa ii permita si domniei sale sa imi gaseasca o bona pe o perioada indelungata, fara a fi nici una din noi stresate de timp. A fost o sugestie foarte buna, persoana trimisa de agentia “Azaleea” fiind o persoana calda, cu experienta si multa inclinare pentru copii. Astfel, am avut timp suficient sa ma hotarasc spre una din bonele propuse de doamna Popovici. In momentul in care am cunoscut bonele propuse de agentie, eu aveam deja evaluarea si profilul lor, trimise pe e-mail, astfel incat am putut sa imi fac o parere generala. La interviul direct cu candidatele, doamna Popovici a stiut exact cum sa ma ajute si ce intrebari suplimentare sa le mai adreseze, ca eu sa pot sa iau cea mai buna hotarare pentru baietelul meu. La ora actuala am o bona care corespunde tuturor criteriilor mele, baietelul meu e bine ingrijit si foarte iubit de intreaga familie a bonei, iar eu sunt suficient de relaxata ca sa pot sa ma ocup de proiectele mele.
    Recomand cu caldura si incredere serviciile agentiei “Azaleea” si multumesc din nou doamnei Popovici pentru rabdarea si profesionalismul de care da dovada!
    Diana Bathory

    • Multumim mult pentru aprecieri!

      Fiecare familie fericita inseamna pentru noi o bucurie in plus. Speram ca modul nostru sistematic de lucru si calitatea rezultatelor, precum si preocuparea noastra pentru adaptare la nevoile fiecarei familii sa vina in intampinarea mamicilor si sa reusim sa gasim bona potrivita cat mai multor familii.

      multumim inca o data si va suntem alaturi de cate ori putem fi de ajutor,
      echipa Azaleea-Ajutor Acasa

  2. Multumim frumos D-nei Adela pentru sprijinul acordat in cautarea celei mai potrivite persoane pentru a avea grija de bunicii mei. D-na Adela a dat dovada de profesionalism si a fost foarte atenta la detaliile si cerintele noastre. O recomandam cu caldura!

  3. Dupa doua luni de cautari pe cont propriu, fara nici un rezultat pozitiv, mi-am indreptat atentia catre serviciile agentiei
    “Azaleea” si in f scurt timp ne-a gasit persoana potrivita pentru fetita noastra de 10 luni. Desi aveam ceva retineri acum sunt linistita ca este pe maini bune, desi suntem la inceput….Multumesc si recomand agentia“Azaleea” care nu ezita in a pastra contactul si a cere feedback de amblele parti ( familie si bona)pentru a se asigura ca toata lumea este multumita.:)

  4. Mult profesionalism, rabdare, interes pentru cerintele si problemele noastre. Am cautat o bona pentru fetita noastra de 3 luni, am fost la un interviu, am discutat cu 3 doamne si ghidata de Dna Popovici am ales cea mai buna candidata. Cea mica a indragit-o imediat, iar surioara ei mai mare (3 ani), s-a atasat extrem de repede de ea. Nu cred ca am fi reusit sa gasit o bona atat de serioasa si care sa ne iubeasca copii ca pe ai ei, fara ajutorul agentiei Azaleea. Multumim din suflet si va voi recomanda cu incredere tuturor cunoscutilor mei. Sfat: sa nu va schimbati modul de interactiune cu oamenii care au nevoie de ajutorul Dvs.

  5. Eram in cautare de bona pentru cei doi copii de 9 ani pe care ii avem. Avand in vedere ca aveam nevoie urgenta de bona ne-am gandit sa mergem printr-o agentie desi nu stiam exact ce servicii se ofera.
    Agentia Azaleea a realizat o preselectie, in urma careia ne-a trimis CVurile impreuna cu profilele psihologice ale candidatelor. Am avut interviu cu o prima candidata pe care am si ales-o.
    Recomand serviciile agentiei pentru: profesionalism,promptitudine si comfort.

  6. Colaborarea mea cu agentia Azaleea este de dată recentă, însă sper să fie îndelungată și benefică. Am apelat la doamna Adela Popovici pentru babysitting ocazional – chestiune destul de delicată, dat fiind că bona și copilul interacționează destul de puțin timp în prezența părinților. Important este ca doamna Popovici mi-a inspirat încredere din prima conversație telefonică, mi s-a părut serioasă, responsabilă și dedicată muncii sale. De asemenea, faptul că am putut rezolva detaliile administrative și financiare în cel mai “ergonomic” mod, mi s-a părut o dovadă de seriozitate. În final, experiența cu babysitter-ul a fost absolut pozitivă (coincidența a făcut că ne cunoșteam din parc cu nepoțelul doamnei) și voi apela în continuare la serviciile agenției Azaleea cu încredere.

  7. Suntem foarte multumiti de serviciile agentiei Azaleea. Dna Popovici este foarte amabila si in acelasi timp riguroasa in selectarea de personal. Prin intermediul dansei, am angajat o doamna care sa aiba grija de fetita noastra de 11 luni, in mai putin de 2 saptamani. De la inceput s-au inteles foarte bine! Recomandam Agentia Azaleea celor care vor sa gaseasca rapid o bona ce corespunde asteptarilor lor.

Leave a comment